POTEK IZDELAVE

01

Posvetovanje in ogled

Skupaj z Vami opravimo prvi posvetovalni sestanek v eni od naših vzorčnih hiša ali pa skupaj obiščemo lokacijo gradnje bodočega objekta. Na podlagi prvih dogovorov in vaših želja, sestavimo informativno ponudbo z natančnim opisom storitev in tlorisom. Na podlagi ogleda lokacije gradnje, si pridobimo mnenje in Vam na podlagi tega podamo ponudbo za prevoz, dvigalo, temelje in ostala spremljajoča dela.

02

Načrtovanje

Na podlagi prvih osnutkov, skupaj z našim arhitektom pripravimo končni načrt. Pripravimo aktualizirano ponudbo in aktualiziramo cene za spremljajoča dela in storitve.

03

Odobritev začetka projekta

Takoj ko so znani vsi potrebni podatki in dogovorjene podrobnosti za Vašo novo hišo ali poslovni objekt, se lahko odda naročilo, podpiše pogodba in hkrati uredijo vse podrobnosti za začetek proizvodnje.

04

Ogled vzorcev

Na podlagi izdelanega končnega načrta se skupaj z vami dobimo na sedežu proizvodnje v Veliki Polani v Sloveniji, kjer si lahko pogledate vzorce, (oken, vhodnih vrat, sanitarne opreme, ploščice, notranja vrata, talne obloge, elektroinštalacijske opreme in še kaj) jih izberete in nato določite.

05

Nabava materiala

Potreben material za proizvodnjo je naročen. Pripravi se časovni načrt dobave materiala in poteka proizvodnje. Znani dobavitelji zagotavljajo zanesljivo dobavo in kvaliteto.

06

Proizvodnja

Po izdelanem načrtu proizvodnje in naročilu vseh potrebnih materialov, pričnemo s proizvodnjo vaše nove hiše.

07

Dostava

Na podlagi poteka proizvodnje lahko določimo, kdaj bo vaša modularna hiša zaključena. Na podlagi tega se lahko načrtuje datum dostave objekta.

08

Montaža

Montaža objekta na gradbišču je odvisna od vremenskih pogojev. Kljub temu pa se postavitev, montaža in sestava modulov, ter vsa potebna in druga naročena zaključna dela, opravijo v najkrajšem možnem času.

09

Prevzem objekta

Po zaključku del skupaj z vami pregledamo celotno izvedbo vaše modularne hiše. Nato sledi prevzem objekta.

RMB SESTAVLJENI MODULI

RMB
OSNOVNI
MODULI

RMB AVANTGARDE
MODULI

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

ZAPRTO V PONEDELJEK, 1. APRILA

Želimo vam vesele velikonočne praznike.

Naše pisarne bodo na velikonočni ponedeljek, 1. aprila, zaprte.

Vrnemo se v torek, 2. aprila.

EU SKLADI